Afdrukken

Boerenkapel

De boerenkapel de “Helletrotters” van de vereniging bestaat al weer heel wat jaartjes, en wordt gevormd door een aantal enthousiaste leden van het orkest en de drumband. De naam “Helletrotters” is een afgeleide van globetrotters, alleen is globe vervangen door helle wat heel vroeger de naam was van een kreek (de Helle) waar nu Hellevoetsluis ligt.

Eigenlijk zijn de “Helletrotters” momenteel eerder een dweilorkest dan boerenkapel, want de traditionele boerenkiel is aan de wilgen gehangen en vervangen door een wat modernere outfit. Met dit dweilorkest worden optredens verzorgd om de verenigingskas gevuld te houden. Overal waar gezelligheid is kunt u de “Helletrotters” tegenkomen, zoals op braderieën, avondvierdaagsen, bruiloften, en partijen. De laatste jaren zijn de “Helletrotters” ook actief op de diverse Kapellenfestivals die in de omgeving worden georganiseerd.

Voor boekingen en of beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het secretariaat van de vereniging, of met Arma Schoordijk tel. 0181-316941 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Helletrotters

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks