Afdrukken

Muzikale activiteiten tijdens OPEN DAG 2015

Met een inspirerende OPEN DAG zal muziekvereniging Sempre Crescendo herfstvakantie 2015 afsluiten. Van 10:00 tot 16:00 uur wordt je op zaterdag 24 oktober uitgedaagd om muziek en show te ontdekken en te beleven.

Ons eigen verenigingsgebouw, aan Smitsweg 72a, zal bol staan van de activiteiten. Speciale aandacht is er voor een nieuw instrument. Gedurende de hele dag zal het publiek uitgedaagd worden met “Wij zitten te azen, op degene die het langst op een P-bone kan blazen.”

De P-bone is een flitsende variant van de schuiftrombone in allerlei felle kleuren. Speciaal voor deze open dag heeft de muziekvereniging een aantal van deze leuke instrumenten kunnen aanschaffen.

We hebben namelijk nog plaats in ons orkest én in onze drumfanfare voor een aantal trombonisten.

Naast de gratis open lessen is voor de jongere ontdekkers een speurtocht door ons gebouw en een heus muzieklab met maar liefst 10 verschillende wetenschappelijke geluids- en muziekproefjes.

Om 15:45 uur maken we de winnaars bekend van de kleurplatenwedstrijd die we hebben uitgeschreven in de groepen 3 en 4 van alle basisscholen.

En mocht je enthousiast raken dan is er voor de zowel de beginnende als de ervaren muzikant een plaats in onze opleidingen en/of een van onze onderdelen. Voor de jonge starters hebben we cursus algemene muzikale vorming. 10 lessen inclusief blokfluit en lesmateriaal voor maar €65. En na ongeveer een half jaar mag je al mee gaan spelen in ons opleidingsorkest. Tijdens de open dag geven we graag antwoord op alle vragen over onze opleidingen en ambitieuze vereniging. 

Er zijn is goed gevuld programma met gratis lessen onder leiding van onze deskundige docenten en instructie

 

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks