Afdrukken

Showavond 21 april a.s.

Reserveren vooraf is niet meer mogelijk! We zien u graag aan de kassa.

Een avond om alvast in uw agenda te zetten!

Op zaterdag 21 april 2018 om 20:00 ademt Sempre Crescendo muziek op een swingende manier. Met het thema ‘Dancing With SC’ presenteert de vereniging allerlei soorten dans met prachtige muziekstukken en showmanschap.

Volgens Sempre Crescendo is dans een dankbaar muziek item wat veel verschillende stijlen en nuances kent. De avond staat daarom in het teken van dansstijlen die zowel dichtbij als ver van elkaar af liggen. Van Hiphop, disco en streetdance tot tango, folk en Latin, alles komt voorbij onder leiding van dirigent Roel van Raaij.

De dames van de twirlteams hebben hun stinkende best gedaan door zich te verdiepen in stijlen die zij voorheen nog niet kenden. Baton aan de kant en dansen maar!

Een nieuw onderdeel bij Sempre Crescendo is het Midden orkest. Een orkest tussen het startorkest en fanfareorkest. Dit orkest bereid beginnende orkestleden voor op de overstap van startorkest naar orkest en drumfanfare. Het is een mooie samenstelling van beginnende en geoefende muzikanten die deze avond hun eerste optreden hebben.

Tot slot zal ook een deel van het nieuwe repertoire van de drumfanfare worden gepresenteerd. Deze nummers zullen zowel in binnen- als buitenland worden opgevoerd, met een compleet swingende band. 

De eer is aan u om deze als eerste te kunnen bewonderen!

Voor maar 10 euro ontvangen wij u graag in Sporthal De Eendracht in Hellevoetsluis.

 

Afdrukken

prettige feestdagen en een gelukkig en muzikaal 2018

Sempre Crescendo wenst u allen prettige kerstdagen en alvast een gelukkig en muzikaal 2018

Kerst is de tijd om te bedanken, daarom danken wij onze vele vrijwilligers die ons het afgelopen jaar weer enorm hebben geholpen bij de activiteiten in en om de vereniging.

Afdrukken

Eilandenfestival 28 oktober

Eilandenfestival Voorne-Putten Rozenburg 2017

Op 28 Oktober van 10:00 - 17:15 uur wordt in sporthal de Eendraght te Hellevoetsluis het jaarlijkse 'Eilandenfestival' gehouden met dit jaar als organiserende vereniging: Sempre Crescendo Hellevoetsluis.

Op deze dag worden er in de ochtend en middag verschillende optredens gegeven door de orkesten, drumbands en twirlgroepen van muziekverenigingen op ons "eiland". Een leuke bijkomstigheid is dat de toegang gratis is deze dag en u dus met uw hele familie of met vrienden vrij kunt komen kijken op dit jaarlijkse evenement.

Juryleden op deze dag zijn:
Chris Derikx - Orkesten
Frank Vonk - Drumbands
Samantha Schrandt - Twirl

Deelnemende verenigingen zijn:
Muziekvereniging Sempre Crescendo Hellevoetsluis
Muziekvereniging Voorne en Putten Hellevoetsluis
Libertatis Primitiae Brielle
Muziekvereniging Ons Genoegen Rockanje
Muziekvereniging Volharding Oostvoorne
Muziekvereniging De Kleine Trompetter Wilhelmina Abbenbroek
TOGIDO Hekelingen
Muziekvereniging UDI Rozenburg
Dagorkest VPR

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Taptoe Hellevoetsluis.

Klik hier voor het Facebook evenement

Afdrukken

open dag 7 oktober 2017, jij komt toch ook?

Zaterdag 7 oktober staan de deuren bij ons open! Van 10:00 tot 15:00 kan je allerlei instrumenten uitproberen en zijn er proeflessen slagwerk en twirl. Er is zelfs een muzieklaboratorium met allerlei proefjes. We vinden het leuk als je komt! Smitsweg 72a, tegenover de kerk aan de Ring. Tot zaterdag!

sempre crescendo open dag

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks