Afdrukken

Oud Papier Actie

Eén van de grootste financiële acties van Sempre Crescendo is de Oud Papier Actie, binnen de vereniging beter bekend als OPA. Iedere 1e zaterdag van de maand wordt er door de OPA-ploeg oud papier opgehaald in de Hoonaartwijk, bij verschillende 55+ huizen en een aantal vaste ophaaladressen elders in Hellevoetsluis.

Wilt u Sempre Crescendo ook financieel steunen? Ook u kunt uw oud papier aan de vereniging kwijt!
Als u in de Hoonaartwijk woont kunt u uw oud papier op de 1e zaterdag van de maand gewoon voor 8 uur aan de straat zetten.
Daarnaast staat de oud papier container aan de Stormweg, nabij de volkstuinen. Hier kunt u uw kranten altijd neerzetten, dan zorgt de OPA-commissie ervoor dat ze in de container terechtkomen. Ook hebben we een grijze kliko bak naast de container staan, waar u het papier in kan doen, zodat het niet weg kan waaien. Bent u niet in de gelegenheid ze zelf te komen brengen? Dan kunt u contact opnemen met Dhr. P.Huisman (tel. 0181-313079 of 06-50247058 graag vóór 20.00 uur), zodat ook uw adres wordt opgenomen in de ophaalronde op de 1e zaterdag van de maand.

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks