Afdrukken

Financiële Acties

Vrienden van Sempre Crescendo, sponsoring en andere financiële acties
Wilt u de vereniging op een andere manier steunen dan door lid te worden? Dat kan! Er zijn diverse manieren waarop u ons kunt helpen. Met deze hulp zullen wij ons doel (muziekopleiding, aankoop en onderhoud van instrumenten en uniformen, muziek maken in Hellevoetsluis) verwezenlijken.

Vrienden van Sempre Crescendo, onze donateurs
U kunt ons financieel steunen door voor minimaal € 15,00 per jaar donateur te worden.Vanaf 25,00 per jaar geeft  Sempre Crescendo u hiervoor korting op toegangskaarten voor onze jaarlijkse uitvoering waarin de gehele vereniging zich zal presenteren met klank, muziek en show. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee van de vereniging met het Donateursnieuws.

Oud Papier Actie (OPA)
We zijn erg blij met het feit dat de oud-papier actie van Sempre Crescendo, met een ophaalroute in de Hoonaartwijk en Nieuw-Helvoet en een groot aantal vaste adressen, één van de grootste van Hellevoetsluis is. Elke eerste zaterdag van de maand rijdt onze ophaalkar door de Hoonaartwijk, Vogelbuurt en Moriaanseweg-west. Kijk voor de exacte data en mogelijke wijzigingen in de krant 'Groot Hellevoet'. Bewoners uit andere wijken kunnen bellen naar Dhr. P. Huisman Tel: 0181-313079 of 06-50247058. De container staat aan de Stormweg bij de volkstuinen, waar u uw papier kunt achter laten. Wij zijn u er dankbaar voor!

Grote verloting
Elk najaar wordt weer onze grote verloting gehouden. De verkoop van de loten, die slechts € 1,00 per lot kosten, begint eind augustus, begin september. De trekking zal gehouden worden in december als afsluiting van onze jaarlijkse kerstverlotingsavond. Kijk later nog eens op deze website voor meer informatie. Mocht u nog geïnteresseerd zijn in loten, laat het even weten aan Dhr. Huisman Tel: 0181-313079.

Advertenties clubblad en programmaboekjes
Bedrijven en instellingen kunnen een advertentie plaatsen in ons clubblad en/of programmaboekjes (t.b.v. evenementen zoals muziekfestivals, concoursen enz.). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat. Wij willen graag de volgende bedrijven bedanken die ons dit jaar hebben ondersteund: Bakkerij Klok, De hypotheekshop Hellevoetsluis.

Oliebollendag
Aan het einde van het jaar houden we weer onze traditionele oliebollendag. Die dag kan iedereen die weer naar oliebollen snakt, oliebollen kopen op diverse plekken in Hellevoetsluis. Door de samenwerking met bakkerij Klok zullen we ook dit jaar weer oliebollen verkopen van de allerbeste kwaliteit. Onze dank gaat daarom uit naar Bakkerij Klok aan de Smitsweg. In verschillende wijken in Hellevoetsluis zullen onze leden bij u aanbellen, of u mischien nog interesse heeft voor de lekkernij, maar ook word op dit moment nog onderzocht of een kraampje in diverse winkelcentra en bij de markt kunnen regelen. u ziet ons binnenkort!

Verder elke donatie die u zelf kunt invullen
Mocht u onze club willen steunen, kunt u ook zomaar een donatie of schenking doen. Neemt u voor de mogelijkheden contact op met ons secretariaat.
Voor meer informatie over donateur worden, advertenties of een financiele actie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Secretariaat: Arie Vermeule Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks