Afdrukken

Donateurs

Vrienden van Sempre Crescendo, onze donateurs
U kunt ons financieel steunen door voor minimaal € 15,00 per jaar donateur te worden.Vanaf 25,00 per jaar geeft Sempre Crescendo u korting op toegangskaarten voor onze jaarlijkse uitvoering waarin de gehele vereniging zich zal presenteren met klank, muziek en show. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee van de vereniging met het Donateursnieuws en kunt u via e-mail (mits het e-mail adres bekend is) op de hoogte worden gehouden van de komende optredens van de vereniging.

Wilt u donateur worden?
Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail met uw naam- en adresgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U krijgt vervolgens de bevestiging van uw aanmelding als donateur dan spoedig thuis gestuurd.

Bent u al donateur?
Geef dan uw emailadres door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat u altijd op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten van Sempre Crescendo. U hoeft op deze manier dan geen optreden te missen!

Oud Papier

Vragen over het ophalen/wegbrengen van uw oud papier? Neem dan contact op met onze coördinator Piet Huisman, tel. 0181-313079 (voor 20:00 uur). Klik hier voor meer informatie.

Weblinks